nb Åpent 24/7 | Man - Søn
Epost: support@awelio.no Ring oss: (+47) 45 00 20 14

Våre tjenester

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Optimalisering

Vi optimaliserer din nettside slik at søkemotorer har en bedre forståelse av nettstedets innhold.

Målbare resultater

Vi leverer målbare resultater for våre kunder. Du vil få regelmessige rapporter for nettstedets søkeordsrangeringer.

Søkeordsanalyse

Vi utvkler en komplett rapport over de mest relevante søkeordene for din virksomhet basert på lønnsomhet og vanskelighetsgrad for rangering.

Innholdsutvikling

Vi hjelper deg med å kartlegge, planlegge, produsere og vedlike innholdet på din nettside slik at innholdet er relevant og aktuell for søkemotorer som Google og Bing.

Lenkebygging

Lenker er et av grunnmurene for rangering i søkemotorer. Vi hjelper nettstedet ditt med å motta lenker fra relevante nettsteder.

Design og utvikling av hjemmesider og nettbutikker

Brukervennlig og intuitiv grensesnitt

Vi lager responsive, brukervennlige og intutive grensesnitt for din nettbutikk. 

Skreddersøm løsning

Vi kan lage nettbutikker basert på eksisterende netthandelsløsninger slik som Woocoomerce, Magento, Squarespace, Shopify med mer. Vi kan også sjekke om en nettbutikkløsning fra MyStore eller 24nettbutikk er bedre egnet for dine preferanser. Sammen finner vi ut hvilken løsning som er mest optimal i forhold til dine preferanser og krav.

Integrering mot andre systemer

Vi sikrer at nettbutikk-løsningen du går for lett kan integreres  og skaleres med andre systemer slik som CMS-plattformer, ERP-systemer, BI-systemer, PIM-systemer, SAP, API, , frakt- og betalingsløsninger. Vi sørger for profitable løsninger for din nettbutikk med høy brukervennlighet og kompleksitet.

Skreddersydd e-handelsløsning

Vi hjelper ditt selskap med en skreddersydd e-handelsløsning, samtidig som vi kan bistå på både omnikanal og e-handel. Vårt fokus på teknologi, strategi, design og brukeropplevelse (user experience & user interface) gir en helhetlig tankegang som gjør at du får økt salg og flere konverteringer.

Annonsering (SEM)

Eksperter på betalt annonsering

Vi hjelper deg med å få mest mulig ut av annonsebudsjettet du har satt av på betalt annonsering gjennom kanaler som Google AdWords, Bing Ads, Google display ads, remarketing, YouTube og videoannonsering, Google shopping, Facebook-, Instagram-, Snapchat-, Twitter- og Linkedin-annonsering.

Målbare og dokumenterte resultater

All digital annonsering kan måles, og med vår kompetanse vil du få den beste innsikten av hvordan du bør allokere annonsebudsjettet. Vi leverer målbare resultater for våre kunder, og sørger for at du får mer inntjening, økt salg og flere konverteringer gjennom digital annonsering.

 

 

Søkeordsanalyse & innsikt

Vi forstår hva kunden er på utkikk etter når kunden søker på søkemotorer. Gjennom vårt nettverk har vi tilgang til de beste og mest framoverlendte-verktøyene som gjør at du som kunde får den beste og mest oppdaterte innsikten i hvordan du ligger an organisk på søk, men også hvordan dine konkurrenter ligger an. Vi finner de mest relevante søkeordene for din virksomhet basert på lønnsomhet og intensjon til kjøp.

Presisjon og nøyaktig målretting

Annonsering gjennom Google AdWords gir utallige muligheter for målretting og kontroll. Google AdWords støtter ulike annonseformat for ulike formål og kampanjer. Man kan selv bestemme budsjettet og hvordan man ønsker å allokere budsjettet til bestemte kampanjer. Google AdWords tilbyr radius-målretting og målretting mot relevante målgrupper basert på alder, interesse og geografi.

Webanalyse

Webanalyse

Webanalyse er essensielt for digital suksess. Vi bruker webanalyse for å måle, samle, analysere og rapportere data fra nettsteder for å forstå kundeatferden slik at vi kan optimalisere og øke brukeropplevelsen

Analyseverktøy

Vi benytter oss av de mest moderne og oppdaterte analyseverktøyene for å innhente og analysere data slik at du som kunde har et konkurransefortrinn overfor dine konkurrenter, samtidig som vi gjennom innsikt kan finne ut hvordan du kan øke antall konverteringer og øke ditt salg.

Datasampling og datavisualisering

Vi benytter også av statistiske metoder og avanserte algoritmer for å utforske, redusere, kombinere, moderere og sammendata fra ulike kilder og datapunkter. Fra et teknisk perspektiv handler webanalyse om datafangst, statistikk og statistiske metoder og datavisualisering.

Metawebanalyse

Vi tilbyr også skreddersydde løsninger i forhold til webanalyse siden utviklingen i teknologi skjer ekstremt hurtig. Vi kaller det metawebanalyse slik at du som kunde alltid ligger foran i forhold til adopsjon av de nyeste verktøyene og ny teknologi. Et eksempel er å benytte seg av blockchain-teknologi i kombinasjon med nyere teknologi.

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ring oss

 (+47) 45 00 20 14

Send oss en epost:

Møt oss:

Skippergata 22, 0154 Oslo